2016

Zaterdag 17 september | Een diagnose, en dan? (meer info)
Zaterdag 8 oktober | Autisme Belevings Circuit (meer info)
Zaterdag 10 december | Schrijven met ouders (meer info)
nieuwe datum volgt | Omgaan met de boosheid van je kind (meer info)

Meteen inschrijven? Dat kan! Vul het inschrijfformulier in en het is geregeld. Aarzel niet contact op te nemen als er nog vragen zijn.

Ontstaan

Tijdens de Verwendag ontstond het idee om ook studiedagen voor ouders te gaan organiseren. Zoals er studiedagen voor hulpverleners zijn om hun kennis op te frissen of vaardigheden bij te spijkeren. Maar dan voor ouders. We hebben weer studiedagen op de rit staan. Op zaterdagen, van 10u tot 16u op onze vertrouwde stek op Landgoed De Horst in Driebergen. Minimaal twaalf en maximaal achttien mensen en voor €85 per dag krijg je niet alleen kennis, kunde en een lekker lunch maar ook zoals je van ons gewend bent bakken vol met liefde ;-) Wees van harte welkom!

Tip voor als de prijs een drempel is: Er zijn deelnemers die de kosten via hun zorgverzekering hebben kunnen declareren. Sommige verzekeraars vergoeden de kosten van gezondheidscursussen die gericht zijn op ‘het bevorderen van uw gezondheid of waarin u leert omgaan met uw ziekte’. Andere deelnemers hebben de kosten vanuit hun PGB betaald (zie de vergoedingenlijst, nr 32). Neem gerust contact op als je daar vragen over hebt!

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op facebook. Dan hoor je alle nieuws als eerste!

Heb je wensen, ideeën of wil je zo’n dag graag bij jou in de buurt organiseren, bel of mail ons dan gerust!