Landgoed De Horst
De Horst 1
3971 KR  Driebergen

Met de auto

Vanuit de richting Utrecht
Rijdend op de snelweg A12 Utrecht / Arnhem neemt u de afslag Driebergen / Zeist (afrit 20). Onder aan de afslag gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf (N225) en blijft u deze weg door Driebergen volgen. Aan het einde van de bebouwde kom gaat u op de rotonde linksaf (richting Austerlitz). Na 200 meter (net voorbij het bord ‘maximaal 50 km/uur’) vindt u de oprit van het landgoed aan uw rechterkant.

Vanuit de richting Arnhem
Rijdend op de snelweg A12 Arnhem / Utrecht neemt u de afslag Driebergen / Zeist (afrit 20). Onder aan de afslag gaat u bij de verkeerslichten linksaf (N225) en blijft u deze weg door Driebergen volgen. Aan het einde van de bebouwde kom, gaat u op de rotonde linksaf (richting Austerlitz). Na 200 meter (net voorbij het bord ‘maximaal 50 km/uur’) vindt u de oprit van het landgoed aan uw rechterkant.

Openbaar vervoer – vanaf NS-station Driebergen / Zeist

Taxi
Hoek Vervoer biedt zeven dagen in de week van 6.00 tot 22.00 uur vervoer naar het Landgoed vanaf de taxi-plaats bij het station. Indien geen taxi aanwezig, bel (0343) 512 364, de taxi komt binnen vijftien minuten.

Bus
Bus 50 of 56 richting Doorn (elk kwartier), ’s avonds en in het weekend om het half uur. Reisduur is ongeveer tien minuten tot de bushalte ‘Akkerweg’, gelegen aan de Hoofdstraat. U steekt de Hoofdstraat over en ziet aan uw linkerzijde de entree van Landgoed de Horst.

OV-fiets
Fietsenstalling is geopend op maandag–vrijdag van 7.00 tot 20.00 uur. Het is 10 à 15 minuten fietsen.