Zaterdag 29 augustus

verwendag2015 0De weergoden zijn ons dit jaar gunstig gezind (de wespen wat minder), met 23 graden en licht bewolkt kunnen we een groot deel van het programma lekker buiten doen. De hele dag ademt licht en lucht en we zien veel stralende gezichten van ouders die zich dapper laten verwennen.

“Ik wil dat dit twee keer per jaar is!”

schreef iemand op het evaluatieformulier. Iemand anders schrijft

“Deze Verwendag is voor mij een bevestiging dat zorgen voor jezelf mag en zelfs beter is…”

en misschien dat degene die het jammer vond dat hij/zij niet álle workshops kon volgen moet gaan praten met de ouder die suggereert

“Maak er twee dagen van!”

verwendag2015 1En wat dacht je van de opmerking:

“Het groene bandje heeft gewerkt, was een zeer succesvolle dag!”

Dat is de kracht van ergens in geloven… Jullie weten dat de BoMognetic bandjes hun kracht een week behouden hè? Doe er dus je voordeel mee als je behoefte hebt aan een succesje.

Foto’s Via facebook en twitter zijn al veel foto’s gedeeld. De foto’s die zijn gemaakt door Moniek van La Luz Fotografie staan in het fotoalbum 2015 op de facebookpagina van de Verwendag (ze zijn ook te zien als je zelf geen facebook hebt!)

Ontspannen door inspannen

verwendag2015 2Oefenen met loslaten, kijken met nieuwe ogen, vuurmeester zijn, iets moois maken of lekker hard smijten met verf, je verhaal terugkrijgen als gedicht, je laten leiden en de leiding nemen, speelse ontmoetingen in de ballenbak, ontdekken hoe je met simpele oefeningen thuis kunt ontstressen, ontspannen knutselen blijkt soms hard doorwerken te zijn…

Hard werken zo’n Verwendag! Toch zeggen de meesten opgeladen naar huis te gaan en waarderen de dag als geheel met een 8,5.

Netwerken

verwendag2015 3

“Ik vond het Autismecafé geweldig!”
en

“Fijn om te horen dat ik niet de enige ben met deze worstelingen.”

Het deed veel mensen goed omringd te zijn door mensen in hetzelfde schuitje. Wees dan ook welkom bij onze besloten facebookgroepen voor ouders (die alles bij elkaar bijna 4.500 leden hebben). Er is een algemene groep, één voor ouders van pubers, voor ouders van meisjes, voor ouders van kinderen met mcdd, een groep voor ouders van (jong)volwassenen en er is ook een groep voor partners-van.

Dankjewel voor de gastvrije ontvangst op De Baak, dank voor de financiële ondersteuning door het VSB Fonds, Achmea, Ontdek Autisme, Ovaal en de Fundatie van de Santheuvel, Sobbe, megadankjewel Marian en Merlin voor alle werk achter de schermen, dank aan alle vrijwilligers van GBA met jullie praktische flexibele helpende handen. Dank ook aan de standhouders die samen de kennisroute maakten. Dank aan de organisaties die de goodiebags vulden. Dankjewel workshopleiders en vooral: dank aan alle ouders die zich dufden laten verwennen!

verwendag2015 9verwendag2015 8

verwendag2015 7

verwendag2015 6

verwendag2015 5

verwendag2015 4

 

Volgend jaar

 
“Tot volgend jaar!”

zei de een na de ander bij het afscheid nemen. Daar gaan we nog even op broeden. Ook leuk om weer een keer wat anders te verzinnen misschien? We beloven in elk geval dat – wat het ook wordt – jullie als ouders centraal zullen staan. Omdat je het verdient!

Hou deze site in de gaten, volg ons via twitter, like ons op facebook, we vinden elkaar vast weer.